Hostingspecialist Webscale levert al meer dan 10 jaar Managed Linux Hosting voor bedrijfskritische websites en webapplicaties. Webscale onderscheidt zich van andere hostingbedrijven doordat zij naast betrouwbare en snelle hostingomgevingen ook zorgt voor volledig geïntegreerde OTAP-omgevingen inclusief versiebeheer- en deployment-voorzieningen. Dankzij een zowel persoonlijke als professionele aanpak ontzorgt zij op deze wijze internetbureau’s zoals ezCompany en Cipix, en grote eindklanten zoals Universiteit Utrecht en Eindhoven Airport.

Na een uitgebreide Europese aanbestedingsprocedure heeft Universiteit Utrecht gekozen voor webbureau ezCompany en hostingspecialist Webscale. Webscale is verantwoordelijk voor de hosting van de primaire websites van Universiteit Utrecht, waaronder uu.nl, de bachelormaster en students websites en het intranet.

Onlangs kondigde Google aan vanaf januari 2017 alle websites met betaal- of inlogfunctie zonder TLS (voorheen SSL) certificaat, als niet veilig te gaan weergeven in de Google Chrome browser. In deze blogpost gaan we dieper in op de consequenties voor HTTP websites.

Webscale bedenkt, ontwikkelt en beheert slimme hostingomgevingen voor professionele opdrachtgevers zoals internetbureau's en software-ontwikkelaars. Het doel van Webscale is het ontzorgen van onze opdrachtgevers bij het beheer van bedrijfskritische webomgevingen en het ondersteunen bij de inrichting van een zo optimaal mogelijk development- en deploymentproces. Webscale maakt gebruik van open source technologie en DevOps-principes waarbij handmatige en herhalende werkzaamheden worden geautomatiseerd en developers in staat worden gesteld om zelfstandig en professioneel te werken.

Pagina's