Webscale wordt Combell

juni 20, 2017

Webscale is sinds 2010 specialist in hosting van Drupal websites en andere PHP platformen. Dankzij het kundige en toegewijde team van Webscale team kan er snel geschakeld worden en is er altijd ruimte voor maatwerk. Maar de toenemende vraag naar schaalgrootte van infrastructuur, strengere veiligheidseisen en 24/7 beheerdiensten maken het voor Webscale steeds uitdagender om dit goed in te vullen. Om deze ontwikkelingen voor de toekomst bij te houden, is het noodzakelijk om op grotere schaal te opereren.

Hostingspecialist Webscale levert al meer dan 10 jaar Managed Linux Hosting voor bedrijfskritische websites en webapplicaties. Webscale onderscheidt zich van andere hostingbedrijven doordat zij naast betrouwbare en snelle hostingomgevingen ook zorgt voor volledig geïntegreerde OTAP-omgevingen inclusief versiebeheer- en deployment-voorzieningen. Dankzij een zowel persoonlijke als professionele aanpak ontzorgt zij op deze wijze internetbureau’s zoals ezCompany en Cipix, en grote eindklanten zoals Universiteit Utrecht en Eindhoven Airport.

Na een uitgebreide Europese aanbestedingsprocedure heeft Universiteit Utrecht gekozen voor webbureau ezCompany en hostingspecialist Webscale. Webscale is verantwoordelijk voor de hosting van de primaire websites van Universiteit Utrecht, waaronder uu.nl, de bachelormaster en students websites en het intranet.

Onlangs kondigde Google aan vanaf januari 2017 alle websites met betaal- of inlogfunctie zonder TLS (voorheen SSL) certificaat, als niet veilig te gaan weergeven in de Google Chrome browser. In deze blogpost gaan we dieper in op de consequenties voor HTTP websites.

Pagina's