20 juni

Webscale wordt Combell

Webscale is sinds 2010 specialist in hosting van Drupal websites en andere PHP platformen. Dankzij het kundige en toegewijde team van Webscale team kan er snel geschakeld worden en is er altijd ruimte voor maatwerk. Maar de toenemende vraag naar schaalgrootte van infrastructuur, strengere veiligheidseisen en 24/7 beheerdiensten maken het voor Webscale steeds uitdagender om dit goed in te vullen. Om deze ontwikkelingen voor de toekomst bij te houden, is het noodzakelijk om op grotere schaal te opereren.

Dankzij de aansluiting van Webscale bij Combell kunnen we onze klanten verzekeren van hoogwaardige en toekomstbestendige Drupalen PHP hosting. Combell maakt onderdeel uit van de Intelligent, dat hostingmarktleider is in Nederland, België en Denemarken. De groep heeft meer dan 600 experts in dienst en heeft de meest uitdagende websites onder haar hoede.

Met de kennis en ervaring van Combell krijgen we de beschikking over meer slagkracht om voorop te blijven lopen. Bovendien gelooft Combell net als Webscale in persoonlijk contact met vaste teams die eigen klanten bedienen. Kortom, we zien volop kansen en gaan met alle plezier en vertrouwen de toekomst tegemoet! 

Het merk Webscale zal later dit jaar verdwijnen. Alle producten zoals de hostingaccounts en cloud servers worden de komende maanden gemigreerd naar de platformen van Combell. Uiteraard zodanig dat de dienstverlening naadloos op elkaar wordt aangesloten. Samen met Combell garanderen we een vloeiende overgang en bieden we daarnaast de mogelijkheid om door te blijven te groeien op één van de meest robuuste en grootste hostingplatformen van Europa.

Uiteraard worden alle lopende contracten, pakketten en prijzen van Webscale netjes overgenomen. De komende weken zal er meer informatie volgen op welke termijn en op welke manier de integratie met Combell zal worden aangepakt.

Als er voor die tijd vragen zijn of behoefte is aan meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!