Over WEBSCALE

Wij van Webscale zijn experts op het gebied van snelle en betrouwbare Linux-hosting. Met meer dan 10 jaar ervaring slaan wij de brug tussen de ontwikkeling van nieuwe websites en ze een betrouwbare en snelle performance geven. We zijn goed in wat we doen, hebben direct contact met onze klanten en dragen snel oplossingen aan.

Het team van Webscale bestaat uit professionals op het gebied van hosting in al zijn facetten; van email, domeinen en ssl certificaten tot load balancers, databaseclusters en firewalls. Om zowel eindgebruikers als developers goed van dienst te kunnen zijn, hebben we een deskundige eerste en tweede lijns helpdesk die antwoord heeft op alle vragen.  

ONZE AANPAK

Geoptimaliseerd voor jouw platform

Of je nu Drupal, Magento, Wordpress of een ander PHP-platform gebruikt, wij zorgen voor een geoptimaliseerde hostingomgeving die schaalbaarheid, redundantie en capaciteit garandeert. Voor kleine, grote, en multi-sites.

Top of the notch datacenter

De IT infrastructuur voor onze hosting bevindt zich in een van de modernste datacenters van Nederland. Met redundante stroom-, koeling- en netwerkvoorzieningen voldoet het aan alle TIER3+ classificaties. Dankzij onze private cloud-opstelling hebben wij volledige controle over de beveiliging en kwaliteit van de hosting.

DevOps-methode

De professionals van Webscale hebben zowel ervaring met software-ontwikkeling als systeembeheer en kunnen daarmee de vertaalslag maken van development naar hosting. Inmiddels hebben wij hierin ruim 10 jaar ervaring en dat heeft ons een berg aan specifieke kennis opgeleverd.

Professionele deployment

Dankzij een geïntegreerde acceptatie/productie-omgeving kunnen nieuwe versies van de website of webapplicatie eerst op de acceptatie-omgeving worden getest voordat ze worden doorgevoerd naar de productie-omgeving. Daarnaast biedt de hostingomgeving de mogelijkheid om wijzigingen in de code via versiebeheer door te voeren. Hierdoor ontstaat een professionele workflow waarmee meerdere developers gelijktijdig aan de code kunnen werken.

Simpele en duidelijke SLA

Bij ons geen onduidelijke voorwaarden; klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Zo staan wij bij een storing direct voor je klaar, krijg je meteen een expert aan de telefoon en gaan we net zo lang door tot er een oplossing is bereikt.

High-end hosting

Webscale gelooft niet in standaard hosting. Elke website of applicatie heeft zijn eigen kenmerken en verdient een optimale hostingomgeving. Samen met ontwikkelaars zorgen wij ervoor dat alle voorzieningen perfect zijn afgestemd voor snelle en betrouwbare hosting. Wanneer de website of applicatie groeit, dan groeien wij mee.

Managed hosting

Als de website eenmaal live is, wil je niet meer naar de hosting hoeven omkijken. Wij nemen je alle zorgen uit handen. Met security updates, backups, 24/7 monitoring en incidentopvolging houden wij jouw website snel, veilig en beschikbaar.